Rahoitustarjous: 3 kk korotonta maksuaikaa! Lue lisää

Toimitustavat

Toimitustavat

Meiltä saat laiturin haluamallasi toimitustavalla. Valmiiden laitureiden lisäksi tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja myös omatoimisille.

Valmiiksi asennettu laituri

Vaivattomimmin saat Lip-Lap laiturin avaimet käteen -toimituksena. Laiturin toimituksesta ja asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat.

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö »

Valmiiksi koottu laituripaketti

Yleisin toimitustapamme on valmiiksi koottu laituripaketti. Toimitamme puuelementit valmiiksi koottuina. Lisäksi saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen.

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö »

Kokoa laiturisi itse

Täydellisestä kokoa se itse -toimituksesta löytyvät määrämittaan katkotut puuosat, ruuvit, pultit, mutterit sekä muoviponttonit tai säädettävät pylväät riippuen valitusta laiturimallista. Lähetys saapuu kätevästi suoraan kotiovellesi 2–4 viikossa kiinteään rahtihintaan.

Laiturin kokoaminen ei ole vaikeaa, ohjeita seuraamalla työ valmistuu sutjakasti. Tarvitset kokoamiseen vain perustyökalut.

Kokoa se itse -paketin sisältö

Lue lisää ja tilaa koottava laituripaketti »

Osta itse koottavat laituripaketit verkkokaupastamme » 

Rakenna laiturisi itse

Pysyykö vasara kädessä? Näppärältä ja omatoimiselta sujuu laiturin rakentaminen muutamassa päivässä. Rakentaessa on syytä huomioida rannan jyrkkyys, veden syvyys sekä laiturin käyttötarkoitus. Useimmat haluavat uimiseen soveltuvan laiturin.

Esimerkiksi muoviponttonilaituri tai pylväslaituri soveltuu useimpiin rantoihin ja uimalaituriksi sekä pienen veneen kiinnitykseen. Jos laituriin on tarkoitus kiinnittää isompi vene, tarvitset astetta järeämmän laiturin. Silloin kannattaa kääntyä Lip-lapin ammattilaisten puoleen. Myös sääolosuhteitten vaikutusta kannattaa pohtia. Haluatko laituriltasi helppokäyttöisyyttä myös talvella, vai nostaa laiturin ylös jäiltä suojaan?

Tarvikkeet itse rakennettavaan laituriin

Lip-lap tarjoaa laadukkaat osat ja tarvikkeet itse rakennettavaan laituriin. Suosittuja ovat esimerkiksi alkuperäiset säädettävät Lip-Lap -alumiinipylväät. Olemme myös koostaneet valmiiksi muutaman erilaisen paketin, josta löydät muoviponttonit ja saranat oman ponttonilaiturin rakentamiseen.

Lue lisää ja tilaa rakentajan laituripaketti »

Osta paketti laiturin rakentamiseen verkkokaupastamme »

Katso lääkäri sarja 1 http://apteekkifi.com/ alhaiset kustannukset sairausvakuutus Kaliforniassa