Toimitustavat

Toimitustavat

Meiltä saat laiturin haluamallasi toimitustavalla. Valmiiden laitureiden lisäksi tarjoamme runsaasti vaihtoehtoja myös omatoimisille.

Valmiiksi asennettu laituri

Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat.

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö »

Valmiiksi koottu laituripaketti

Yleisin toimitustapamme on valmiiksi koottu laituripaketti. Puuelementit tulevat valmiiksi koottuina ja saranat sekä muut metalliosat ovat kiinnitetty paikoilleen. Sinun tarvitsee vain liittää elementit yhteen ja asentaa laituri paikoilleen.

Lue lisää ja jätä tarjouspyyntö »

Kokoa laiturisi itse

Haluatko päästä helpommalla ja saada laiturisi täydellisenä kokoa se itse -toimituksena? Tarvitset kokoamiseen vain perustyökalut. Itse koottavat paketit tilataan aina verkkokaupasta ja kuljetetaan tarvittaessa tilaajalle rahdilla.

Kaikki osat sisältävä toimituspaketti

Lue lisää ja tilaa koottava laituripaketti »

Osta itse koottavat laituripaketit verkkokaupastamme » 

Rakenna laiturisi itse

Haluatko suunnitella ja rakentaa laiturisi itse, mutta sinulta puuttuvat laadukkaat osat? Lip-Lapin valikoimista löydät erilaisia vaihtoehtoja oman laiturisi toteuttamiseen. Näppärältä ja omatoimiselta sujuu laiturin rakentaminen muutamassa päivässä. Rakentaessa on syytä huomioida rannan jyrkkyys, veden syvyys sekä laiturin käyttötarkoitus. Useimmat haluavat uimiseen soveltuvan laiturin.

Esimerkiksi muoviponttonilaituri tai pylväslaituri soveltuu useimpiin rantoihin ja uimalaituriksi sekä pienen veneen kiinnitykseen. Jos laituriin on tarkoitus kiinnittää isompi vene, tarvitset astetta järeämmän laiturin. Silloin kannattaa kääntyä Lip-lapin ammattilaisten puoleen. Myös sääolosuhteitten vaikutusta kannattaa pohtia. Haluatko laituriltasi helppokäyttöisyyttä myös talvella, vai nostaa laiturin ylös jäiltä suojaan?

Tarvikkeet itse rakennettavaan laituriin

Lip-lap tarjoaa laadukkaat osat ja tarvikkeet itse rakennettavaan laituriin. Suosittuja ovat esimerkiksi alkuperäiset säädettävät Lip-Lap -alumiinipylväät. Olemme myös koostaneet valmiiksi muutaman erilaisen paketin, josta löydät muoviponttonit ja saranat oman ponttonilaiturin rakentamiseen.

Lue lisää ja tilaa rakentajan laituripaketti »

Osta paketti laiturin rakentamiseen verkkokaupastamme »

Katso lääkäri sarja 1 http://apteekkifi.com/ alhaiset kustannukset sairausvakuutus Kaliforniassa