← Toimitustavat

Valmiiksi asennettu laituri

Valmiiksi asennettu laituri

Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat. Laiturit toimitetaan vaikka saareen.

Vaivattomin tapa hankkia laituri on Lip-Lapin avaimet käteen -toimitus. Asennuksesta huolehtivat Lip-Lapin koulutetut asentajat.
Laiturit toimitetaan vaikka saareen. Osia käsitellään huolellisesti ja ympäristö pidetään siistinä. Muista myös hyödyntää kotitalousvähennys asennuksen työn osuudesta. Anna meidän huolehtia laiturin asennuksesta ja pääset suoraan nauttimaan kesästä uudella laiturillasi!

Saat valmiiksi asennettuna halutessasi kaikki laiturimallimme.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Voit myös jättää meille tarjouspyynnön kätevästi tarjouspyyntölomakkeella.

Lähetä meille tarjouspyyntö »

Oma suunnitelma ja paikallinen palvelu

Sinulla on paras käsitys rannastasi ja millaiseen käyttöön haluat unelmiesi laiturin. Me olemme mielellämme mukana suunnittelussa jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa.

Lähin laituriasiantuntijamme on palveluksessasi, ja auttaa sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan laiturityypin tai suunnittelemaan täysin räätälöidyn ratkaisun. 

Suunnitteluvaiheessa kartoitetaan tarkasti laiturin sijainti, pohjan maaperä, veden syvyysvaihtelut ja sääolosuhteet. Myös käyttötarkoitukset vaikuttavat valintaan: haetaanko laiturilta vettä, hypitäänkö siitä uimaan tai toimiiko se parkkina veneelle. Näiden vastausten pohjalta pystymme suosittelemaan rantaasi sopivaa laituria, joka on turvallinen, tukeva ja kestää aikaa.

Katso lähin jälleenmyyjäsi »

Muista kotitalousvähennys

Kotitalousvähennys on valtion- tai kunnallisverosta tehtävä verovähennys, jonka yksityishenkilö voi saada kotona teetetyistä kotitalous-, hoiva- tai hoitotyöstä sekä asunnon ja vapaa-ajan asunnon kunnossapito- ja perusparannustyöstä.

Laitureiden asennustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Tarkista voimassa olevat verottavan kotitalousvähennysohjeet ja hakumenettely verottajan sivuilta.

Katso lääkäri sarja 1 http://apteekkifi.com/ alhaiset kustannukset sairausvakuutus Kaliforniassa