← Laiturin valitseminen

Laiturikokemuksia

Laiturikokemuksia

Lip-Lap Laituri Oy on suunnitellut ja valmistanut suomalaiseen rantamaisemaan istuvia laitureita jo yli viisi vuosikymmentä.

Monille rakkaita rantoja koristaakin jo kauan palvellut liplattaja – ja laitureita nousee ympäri Suomen joka kevät, kesä ja syksy satapäin! Pysyvän suosion takana lienee yrityksen perustajalta asti juontuva asenne laadun, toimivuuden ja tyylikkyyden vaalimisesta. Tässä muutamia asiakkaiden kokemuksia Lip-Lap -laitureista.

Tenhola

Yhteistyö Lip-Lapin kanssa toimi moitteettomasti suunnittelusta asennukseen. Asiakkaan tarpeet huomioitiin alusta saakka ja toimituskin onnistui haastavaan rantaamme ripeästi ja tehokkaasti. Muoviputkiponttonilaituri on osoittautunut täysin oikeaksi valinnaksi omat tarpeemme, ranta ja sääolosuhteet huomioiden. Laituri on kokonaisuudessaan todella tukeva ja leveä Eero putkilla-päätyosa tarjoaa paljon tilaa isommankin porukan oleskeluun.

Atte Heikkilä, Helsinki

Kokous- ja tapahtumahotelli Gustavelund

Kokous- ja tapahtumahotelli Gustavelundin puistomiljöötä kohennettiin perusteellisesti kesällä 2012. Uusi Lip-Lap-laiturimme on kuin piste iin päällä uudistuneessa ympäristössämme. Komealta, 55 metriä pitkältä laiturilta onnistuu niin uiminen, kirkkoveneiden rantautuminen kuin oleskelukin. Talvisin laituri palvelee retkiluistelijoita. Yhteistyö Lip-Lapin kanssa on toiminut erinomaisesti. Meillä oli olemassa perustarve, jonka pohjalta Lip-Lapin ammattilaiset suunnittelivat toimivan kokonaisuuden. Asennus sujui aikataulussa ja budjettikin piti eurolleen. Kokonaisuuteen olemme erittäin tyytyväisiä.

Antti Ropponen, toimitusjohtaja Gustavelund Kokoushotelli/Gustavelund Oy Tuusula

Sipoonranta

Jo alkumetreillä päätös valita Lip-Lap Laituri Oy laituriurakoitsijaksi Sipoonrantaan oli selvä. Mutkaton asiointi ja alan asiantuntemus nopeissakin tapaamisissamme edesauttoi aikataulullisesti miltei mahdottoman projektin mahdolliseksi. Olen täysin tyytyväinen lopputulokseen.

Hjallis Harkimo, Hallituksen puheenjohtaja Sipoonranta Oy

Hauho

Meillä oli laiturivalinnan suhteen monia rajoitteita. Matalan ja kivisen pohjan vuoksi kelluva laituri ei soveltunut käyttöömme. Halusimme laiturilta myös ehdotonta tukevuutta. Nyt on Oloneuvos-pylväslaituri palvellut meitä jo useita vuosia.  Sitä ei tarvitse juntata ja pohjan muoto ei ratkaise. Laituri on kevyt asentaa ja purkaa.

Päivi Jalasvirta, Yrittäjä Hauho

Sarvsalö

Olen viettänyt jo useita kesiä itsekseni kesäpaikallani. Edi-laiturin kanssa ei ole ollut ongelmia. Syksyllä laituri vedetään ylös pitkospuita ja vinssiä apuna käyttäen.

Kirsi Inkinen, Kirjanpitäjä, Sarvsalö

Teemu Selänteen laituri

Vietän työni vuoksi suurimman osan vuodesta ulkomailla. Siksi onkin mukavaa, kun keväällä palatessani kotimaahan laituri on jo valmiiksi asennettuna omalle paikalleen. Voin viettää perheeni kanssa huolettomia kesäpäiviä merestä ja auringosta nauttien. Syksyllä Lip-Lap laiturin huoltosopimus varmistaa laiturin noston ajoissa turvaan jäiltä.

Teemu Selänne, ex-jääkiekkoilija

Katso lääkäri sarja 1 http://apteekkifi.com/ alhaiset kustannukset sairausvakuutus Kaliforniassa