Uimaportaat

Uimaportaat

Kesä, sauna ja uimaan iho höyryävänä suoraan omalta laiturilta. Useimmat haluavat laiturinsa soveltuvan oleskelun lisäksi myös uimiseen, ja tukevilta uimaportailta onkin mukava pulahtaa veteen ja nousta takaisin saunomaan.

Laiturin varustelu käyttötarkoitukseesi sopivaksi on tärkeää ja se lisää myös turvallisuutta. Kun uimaportaat ovat kyllin tukevat, leveät ja niiden kaltevuus on oikea, käyttö on miellyttävää ja askelmat antavat hyvän tuen jalallesi. Kyllästetyt puuosat, meriveden kestävä alumiini ja ruostumaton teräs sopivat ympäristöön niin toiminnoiltaan kuin ilmeeltäänkin.

Osta uimaportaat suoraan verkkokaupastamme »

Alumiiniset uimaportaat alk. 270 €

Uimaportaat, jotka eivät ruostu eivätkä ränsisty! Lip-Lapin laadukkaat alumiiniuimaportaat on valmistettu merivedenkestävästä alumiinista. Portaiden tukevuus ja oikea kaltevuus sekä uritetut leveät askelmat (12 x 50 cm) takaavat turvallisen ja miellyttävän käytön.

Portaiden kaarikorkeus on 62 cm ja nousukulma 20 astetta, jolloin pääset portailta suoraan uimaan myös kasvot edellä. Vedestä on myös helppo nousta ylös. Alumiiniportaiden mukana saat helppokäyttöisen kiinnityssarjan, minkä ansiosta portaat saa kätevästi nostettua talveksi suojaan.

Osta alumiiniset uimaportaat verkkokaupastamme »

Teräsportaat puuaskelmilla alk. 395 €

Pidätkö mieluummin puisista askelmista? RST-uimaportaissa on painekyllästetystä männystä valmistetut askelmat ja ruostumattomasta teräksestä tehty tyylikäs runko. Portaiden muotoilu yhdessä uritettujen askelmien (12 x 44 cm) kanssa takaavat turvallisen ja miellyttävän käytön.

Kaarikorkeus on 65 cm. Portaiden mukana saat helppokäyttöisen kiinnityssarjan, minkä ansiosta portaat saa kätevästi nostettua talveksi suojaan.

Osta teräsportaat verkkokaupastamme »

Muita tapoja varustaa laituri

Lip-Lap tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita lisävarusteita, jolla tuunaat laituristasi miellyttävän, turvallisen ja monikäyttöisen.Uimaportaiden lisäksi löydät valikoimastamme muun muassa laiturille sopivat penkit ja pöydät, viimeisen silauksen antavat esimerkiksi venerenkaat, poijuttörmäyslistat sekä muut laiturisi käytännöllisyyttä ja turvallisuutta lisäävät varusteet.

Katso video uimaportaiden asennuksesta

Katso lääkäri sarja 1 http://apteekkifi.com/ alhaiset kustannukset sairausvakuutus Kaliforniassa